Diensten

Een APK is een verplichte keuring die je afhankelijk van de leeftijd van je auto periodiek moet laten keuren. Hier wordt gekeken naar punten die te maken hebben met wegveiligheid en het milieu. Met een APK heb je een goede basis voor je auto om directe problemen te voorkomen. Wil je echter dat je auto langer mee gaat? Overweeg dan het doen van onderhoudsbeurten.

Lees hier meer over de APK

Met onderhoudsbeurten ga je net een stapje verder voor je auto. In tegenstelling tot APK zijn deze niet verplicht maar worden wel erg aanbevolen door de fabrikant en garage. Een onderhoudsbeurt zorgt er namelijk voor dat de levensduur van je auto verlengd wordt.

Lees hier meer over onderhoudsbeurten

Je kan zelf veel doen om je banden goed op peil te houden en er veel voordeel uit te halen. Controleer maandelijks je bandenspanning en vul deze bij. Vergeet daarbij ook niet zo af en toe je reserveband ook te controleren, deze loopt ook langzaam leeg namelijk.

Zodra het tijd is om je banden te vervangen staan onze Checkstar garages voor je klaar.

Lees hier meer over een bandenwissel

Een camper is vaak hetzelfde als een auto wanneer het gaat om onderhoud en ook weer compleet anders. Daarom heb je iemand nodig met kennis en ervaring van camper onderhoud. Omdat 8 van de 10 campers gebouwd zijn op basis van een Fiat Ducato chassis zijn er geen geheimen meer voor onze monteurs.

Lees hier meer over camper onderhoud

Een airco kan minder goed werken door de tijd heen. Dit gaat echter langzaam en met het wisselen van de seizoenen merk je het nog minder. Twijfel je over je airco? Laat dan je airco nakijken of hij inderdaad minder presteert bij onze Checkstar garages.

Lees hier meer over een airco check

Als het weer warmer wordt dan kunnen er ook problemen voorkomen die je niet direct kunt zien. Daarvoor is het altijd handig om je auto bij een Checkstar garage na te laten kijken met een zomercheck.

lees hier meer over een zomercheck

Net als bij een zomercheck heb je bij de koudere en donkere dagen dat er problemen voorkomen die je niet direct kiest. Bij een wintercheck wordt er gekeken naar onderdelen zoals je accu, die in de winter vaak sneller leeg is en je verlichting.

Lees hier meer over een wintercheck

Valt jouw situatie hier niet tussen? Maak dan een afspraak met onze Checkstar garages om er naar te laten kijken.